O echipă formată din peste 1.000 de avocați și peste 10.000 de experți medicali conduși de Dr. Reiner Fuellmich au început procedurile legale împotriva CDC, OMS și Grupul Davos pentru crime împotriva umanității. Fuellmich și echipa sa prezintă testul PCR defect și ordinul pentru medici de a eticheta orice moarte comorbidă drept moarte Covid drept fraudă. Testul PCR nu a fost niciodată conceput pentru a detecta agenții patogeni și este 100% defect la 35 de cicluri. Toate testele PCR supravegheate de CDC sunt setate la 37 – 45 de cicluri. CDC admite că orice teste de peste 28 de cicluri nu sunt admisibile pentru un rezultat fiabil pozitiv. Numai acest lucru invalidează peste 90% din presupusele cazuri / „infecții” covide urmărite de utilizarea acestui test defect.

Pe lângă testele defectuoase și certificatele de deces frauduloase, vaccinul „experimental” în sine încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva. Conform articolului 32 din Convenția de la Geneva din 1949, „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate” sunt interzise. Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate reprezintă o încălcare gravă a Convenției.

Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg care aplică pedeapsa cu moartea pentru cei care încearcă să încalce aceste legi internaționale.

„Vaccinul” nu îndeplinește următoarele cinci cerințe pentru a fi considerat vaccin și este, prin definiție, un „experiment” și un studiu medical:

Oferă imunitate la virus
Aceasta este o terapie genică „scurgătoare” care nu asigură imunitate la Covid și susține că reduce simptomele, dar dublu vaccinate sunt acum 60% dintre pacienții care necesită ER sau ICU cu infecții cu covid.

Protejează destinatarii împotriva virusului.
Această terapie genică nu oferă imunitate și vaccinarea dublă poate prinde și răspândi virusul.

Reduce decesele cauzate de infecția cu virus
Această terapie genică nu reduce decesele cauzate de infecție. Dublu-vaccinați infectați cu Covid au murit, de asemenea.

Reduce circulația virusului
Această terapie genetică permite în continuare răspândirea virusului, deoarece oferă o imunitate zero față de virus.

Reduce transmiterea virusului
Această terapie genică permite în continuare transmiterea virusului, deoarece oferă imunitate zero la virus.

Următoarele încălcări ale Codului de la Nürnberg sunt următoarele:

Codul de la Nürnberg # 1: Consimțământul voluntar este esențial

Nicio persoană nu ar trebui să fie obligată să facă un experiment medical fără consimțământul informat. Multe persoane media, politice și non-medicale le spun oamenilor să facă vaccinul. Ele nu oferă informații cu privire la efectele adverse sau pericolele acestei terapii genetice. Tot ce auzi de la ei este – „sigur și eficient” și „beneficiile depășesc riscurile”. Țările folosesc blocaje, constrângere și amenințări pentru a forța oamenii să ia acest vaccin sau să li se interzică participarea la societatea liberă sub mandatul unui pașaport pentru vaccin sau a unui permis verde. În timpul proceselor de la Nürnberg, chiar mass-media a fost trimisă în judecată, iar membrii au fost condamnați la moarte pentru că au mințit publicul, împreună cu mulți dintre medici și naziști găsiți vinovați de Crime împotriva umanității.

Codul de la Nürnberg # 2: obține rezultate fructuoase neprocurabile prin alte mijloace

Așa cum este enumerat mai sus, terapia genică nu îndeplinește criteriile unui vaccin și nu oferă imunitate la virus. Există și alte tratamente medicale care dau rezultate fructuoase împotriva Covidului, cum ar fi Ivermectina, Vitamina D, Vitamina C, Zincul și sistemul imunitar stimulat pentru gripă și răceli.

Codul de la Nürnberg # 3: Experimente de bază pe rezultatele experimentării pe animale și istoria naturală a bolilor

Această terapie genetică a sărit peste testarea pe animale și a mers direct la studii pe oameni. În cercetarea ARNm utilizată de Pfizer – un studiu candidat asupra ARNm cu maimuțele rhesus folosind ARNm BNT162b2 și în acel studiu toate maimuțele au dezvoltat inflamație pulmonară, dar cercetătorii au considerat riscul scăzut, deoarece acestea erau maimuțe tinere sănătoase de la vârsta de 2-4 ani. Israelul a folosit Pfizer, iar Curtea Internațională de Justiție a acceptat o cerere pentru ca 80% dintre beneficiarii cu inflamație pulmonară să fie injectați cu această terapie genică. În ciuda acestei dezvoltări alarmante, Pfizer a continuat să dezvolte ARNm pentru Covid fără testarea pe animale.

Codul de la Nürnberg # 4: Evitați toate suferințele și vătămările inutile

De la lansarea experimentului și listate în sistemul de raportare CDC VAERS, în America au fost raportate peste 4.000 de decese și 50.000 de leziuni cauzate de vaccin. În UE au fost raportate peste 7.000 de decese și 365.000 de leziuni provocate de vaccin. Aceasta este o încălcare gravă a acestui cod.

Codul de la Nürnberg # 5: Nu se va desfășura niciun experiment dacă există motive să credem că va avea loc vătămarea sau moartea

A se vedea # 4, pe baza datelor medicale bazate pe fapte, această terapie genică cauzează moartea și rănirea. Cercetările anterioare privind ARNm arată, de asemenea, mai multe riscuri care au fost ignorate pentru acest experiment actual de gene. Un studiu din 2002 privind proteinele SARS-CoV-1 spike a arătat că acestea provoacă inflamație, imunopatologie, cheaguri de sânge și împiedică exprimarea angiotensinei 2. Acest experiment forțează corpul să producă această proteină spike moștenind toate aceste riscuri.

Codul de la Nürnberg # 6: Riscul nu trebuie să depășească niciodată beneficiul

Covid-19 are o rată de recuperare de 98-99%. Leziunile, decesele și efectele secundare adverse ale vaccinului prin terapia genică a ARNm depășesc cu mult acest risc. Utilizarea vaccinurilor „scurgeri” a fost interzisă pentru agricultură de către SUA și UE datorită studiului Marek Chicken care arată „viruși fierbinți” și apar variante … făcând boala și mai mortală. Totuși, acest lucru a fost ignorat pentru uz uman de către CDC știind pe deplin riscul ca noi variante mai mortale să apară din vaccinările scurse. CDC este pe deplin conștient de faptul că utilizarea vaccinurilor scurse facilitează apariția tulpinilor fierbinți (mai letale). Cu toate acestea, ei au ignorat acest lucru când vine vorba de oameni

Codul de la Nürnberg # 7: Pregătirea trebuie făcută chiar și împotriva posibilităților la distanță de rănire, invaliditate sau deces

Nu au fost făcute pregătiri. Această terapie genetică a sărit peste studiile pe animale. Studiile clinice umane de fază 3 ale companiilor farmaceutice nu se vor încheia până în 2022/2023. Aceste vaccinuri au fost aprobate în baza unui act privind utilizarea de urgență și forțate către un public dezinformat. Nu sunt aprobate de FDA.

Codul de la Nürnberg # 8: Experimentul trebuie să fie condus de persoane calificate științific

Politicienii, mass-media și actorii care susțin că acesta este un vaccin sigur și eficient nu sunt calificați. Propaganda nu este știință medicală. Multe puncte de vânzare cu amănuntul, cum ar fi Walmart și centrele de vaccinare drive-through, nu sunt calificate să administreze terapii genice medicale experimentale publicului neinformat.

Codul de la Nürnberg # 9: Oricine trebuie să aibă libertatea de a finaliza experimentul în orice moment

În ciuda strigătului a peste 85.000 de medici, asistenți medicali, virologi și epidemiologi – experimentul nu se încheie. De fapt, există în prezent numeroase încercări de modificare a legilor pentru a forța respectarea vaccinului. Aceasta include vaccinările obligatorii și forțate. Imagini experimentale de „actualizare” sunt planificate pentru fiecare 6 luni, fără a se recurge la numărul tot mai mare de decese și răni cauzate deja de acest experiment. Aceste fotografii de „actualizare” vor fi administrate fără studii clinice. Sperăm că acest nou proces de la Nürnberg va pune capăt acestei crime împotriva umanității.

Codul de la Nürnberg # 10: Omul de știință trebuie să pună capăt experimentului în orice moment, dacă există o cauză probabilă a acestuia, care are ca rezultat rănirea sau decesul

Este clar în datele de raportare statistică că acest experiment are ca rezultat moartea și rănirea, însă toți politicienii, companiile farmaceutice și așa-numiții experți nu fac nicio încercare de a opri acest experiment de terapie genică de a provoca daune unui public dezinformat.

Ce puteți face pentru a pune capăt acestei crime împotriva umanității? Distribuiți aceste informații. Trageți la răspundere politicienii, mass-media, medicii și asistentele – că, dacă sunt complice la această crimă împotriva umanității, ei sunt supuși legilor prevăzute în Convenția de la Geneva și Codul de la Nürnberg și pot fi judecați, găsiți vinovați și condamnați la moarte. Procesele judiciare continuă, dovezile au fost colectate și un număr mare de experți din ce în ce mai mari sună de alarmă.

Acest articol a fost tradus automat, articolul original pe link-ul de mai jos.

The New Nuremberg Trials 2021 – Please Share this info!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here