Luna, asa cum influenteaza aspecte ale planetei, poate influenta atat gandirea cat si starea noastra de spirit. In antichitate, astrologii au presupus ca Luna are o puternica influenta asupra Pamantului si a oamenilor. Acum este binecunoscut faptul ca efectul de gravitatie consta  in formarea fortei de maree terestre. Corpul uman este 3/4 apa , asadar, asemenea oceanelor, va raspunde magnetismului lunii. Luna trece prin patru faze semnificative de-a lungul fiecarei luni  si fiecare dintre acestea are un impact emotional si spiritual diferit.

 Luna Noua

Luna Noua
Luna Noua

Luna Noua incepe in momentul in care Soarele si Luna fuzioneaza.Influenta lunii asupra oamenilor in aceasta perioada este benefica din punct de vedere mental,intrucat marcheaza  inceputul proiectelor de orice tip.  In plan emotional, prezinta un tip de izolare, astfel incat in aceasta perioada, sunt de preferat locurile retrase, linistite care ofera un confort sporit.

Luna Plina

Luna Plina
Luna Plina

Luna plina apare atunci cand Soarele se afla in opozitie cu Luna, iar aceasta reflecta lumina solara. In timpul acestei faze, toate proiectele asupra carora s-a actionat de la inceperea ciclului lunar, vor atinge punctul culminant, lucru care poate fi benefic sau nu, in functie de posibilele rezolvari. In mod normal, emotiile se intensifica si pot ajuta la eliberarea de furii reprimate sau la eliminarea sentimentului de vinovatie. Daca se acorda atentie trairilor interioare, exista sanse de rezolvare a unor probleme din trecut.  Luna Plina poate fi un moment de revelatii puternice, impulsuri psihice si vise intuitive.

Semiluna

Semiluna
Semiluna

Semiluna  are loc atunci cand Luna formeaza un unghi de 90°, sau un „patrat” impreuna cu Soarele. In acest moment, Luna isi mareste treptat luminozitatea. Influenta lunii asupra oamenilor in aceasta perioada  consta in necesitatea de a depune ceva mai mult efort pentru atingerea obiectivelor.  Acum se pot dezvolta cu usurinta planuri pentru proiectele pe care le avem de indeplinit, fiind chiar o perioada favorabila in ceea ce priveste acumularea de noi cunostinte.

Descresterea

Descresterea Lunii
Descresterea Lunii

In aceasta faza, Luna este intunecoasa si cel mai putin vizibila pe cer, deasemenea formand un unghi de 90°, un „patrat” cu Soarele. Cu toate acestea, faza de descrestere este diferita de faza anterioara, cand se incepea punerea in practica a cunostintelor insusite in Luna Noua. Cu putin noroc, eforturile depuse, ar trebui sa merite osteneala in perioada Lunii Pline, cand, evenimentele ating punctul culminant.  In ultima faza, se traverseaza o perioada linistita, care, din punct de vedere spiritual reprezinta un moment bun pentru a trece peste conflicte si a invata ce este iertarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.