Carl Sagan și soția și co-scriitorul său, Ann Druyan, au ilustrat în mod strălucit știința care stă la baza aceleiași cărți, plasând specia umană într-un context spațial și timp care a adus infinitul într-o vedere uimitor de clară. Seria, care a fost lansată inițial în 1980 pe PBS, a fost văzută de peste 700 de milioane de oameni din întreaga lume și rămâne o marcă de mare amploare în istoria miniseriei.

Sagan explică lucid subiecte precum teoria relativității lui Einstein, teoria evoluției lui Darwin și efectul de seră, aducând misterele universului la un nivel de înțelegere al unui laic. Înregistrările din aceste seturi remasterizate, șapte-DVD sau șapte VHS sunt la fel de proaspete și nituitoare ca acum două decenii și sunt sigur că vor declanșa imaginația unei noi generații de spectatori. Aceasta este cea mai mare serie de televiziune vreodată.

Acest documentar ma inspirat la o dragoste a științei, a învățării și a libertății de anchetă care mi-au format atât interesele, cât și curiozitatea intelectuală. Dintre cele sute de serii de științe de înaltă calitate, lansate în timp, nimeni nu se apropie de măreția și profunzimea acestuia. O întreprindere elegantă și artistică pentru un mod bine gândit și autocorecțional de gândire și gândire a universului / timpului pe care îl ocupăm. După un sfert de secol, această serie este la fel de captivantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.